Kérdése van? Kérdezzen minket...

InfóDIATRA Mérnöki Iroda Kft.
e-mail:
info@diatra.hu
Telefon: +36 20 975-6934

Facebook oldalunk Youtube csatornánk

 
 

Hasznos információ

 

Kritikus infrastruktúrák védelme

 

Munkatársaink több éves tapasztalattal, igény szerint biztosítani tudják
kritikus infrastruktúrák
biztonsági összekötő személy
feladatainak ellátását, agrárgazdasági ágazat élelmiszer alágazatának területén.

 

 
 


 

2018. január 1-től lépett életbe a 28/2017. (V.30) FM rendelet az élelmiszer vállalkozások által működtetendő önellenőrzési rendszerre vonatkozó követelményekről.

Az Ön vállalkozása kidolgozta és működteti a 2018. január 1-től kötelező rendszert?

 



Ismeretterjesztő előadások

 

Városi legendák, avagy tények és tévhitek az élelmiszeriparról

 


 

Élelmiszer biztonság a háztartásban

 

 

 

 

2016. december 13-tól a Magyarországon forgalomba hozott élelmiszereken kötelezően szerepeltetni kell a termék tápértékadatait.

 

 

Használja ki kedvező ajánlatunkat

 

 

 

ÉlelmiszerbiztonságÉttermét, pizzériáját, kávézóját, cukrászdáját átvizsgáljuk

élelmiszer-biztonsági és technológiai szempontok alapján,

és egy konzultáció keretében, ismertetjük az esetleges gyenge pontokat, válaszolunk kérdéseire.

 

HACCP, allergén tájékoztatás, anyaghányad nyilvántartás, dokumentációk, higiénia, oktatás, stb.

 

 

 

Figyelem

Kerülje el a büntetést!

 

A 36/2014. (XII. 17.) FM rendelet az élelmiszerekkel kapcsolatos tájékoztatásról 5§ (3) bekezdése 2015. július 1-én lépett hatályba, ami kimondja, hogy „Az élelmiszer-vállalkozónak belső eljárást kell kidolgoznia az allergiát vagy intoleranciát okozó anyagok és termékek késztermékben való jelenlétére vonatkozó szóbeli tájékoztatás megadásának módjáról....

 

 Hívjon minket és az ellenőrzés előtt elvégezzük a rendszer kiépítését, oktatását, dokumentálását!

 
 

Rólunk mondták

Kocsis Bálint"Több céggel is volt már szerencsém dolgozni, de mindig úgy éreztem, hogy ki vagyok szolgáltatva a folyamatosan változó átláthatatlan jogszabályoknak.
Eldöntöttem, hogy megkeresem azt a vállalkozást, aki úgy képviseli cégemet élelmiszer biztonság, termék jelölés, termékfejlesztés terén, mintha az övé lenne.
A Diatrások számos alkalommal bizonyították, hogy a legjobbak az élelmiszeripar, -élelmiszergyártás terén, ezzel sok felesleges idegességtől, büntetéstől és költségtől kímélték már meg eddig is.

 

Akiknek nagyobb céljaik vannak és át akarják látni a folyamatokat a vállalkozásukban, számukra Diatra Mérnöki Iroda fogja adni a jogszabályoknak való megfelelést, hogy nekünk csak az értékestéssel kelljen foglalkoznunk"

 

Kocsis Bálint
mesterszakács - séf
a "CSÍKOS" márka tulajdonosa

 

 

Rólunk írták

Attila és Zsolt tudásuk legjavát próbálták meg átadni az előadások és gyakorlatok alatt. A vizsgán nem "csak" egy képesítést szereztünk, hanem valódi ismereteket. Nagyon szimpatikus volt számomra az is, hogy az órákon nem létezett buta kérdés. Csak örülni (és persze gratulálni) tudok Nektek, amiért a pályán vagytok!

 

Manczinger Melinda
zöldség- és gyümölcsfeldolgozó

 

 

Rólunk írták

Nekem Traszkovics Zsolt tanította a HACCP ismereteket a szakácsképzésen amire járok.
Az egyetlen olyan oktató volt akinek érdekesek voltak az órái, és le is tudott kötni, főképp az előadásmód miatt. Rendesen sajnáltam, mikor véget értek vele az órák.

 

Ami pluszt még adott, és számomra példaértékű volt az a pozitív életszemlélete és a dolgokhoz, önmegvalósításhoz való hozzáállása, mentalitása.

Ebből szeretnék példát meríteni én is. Kevés ilyen emberrel találkozni manapság.

 

Szigeti Ivett

szakács hallgató

 

 

Üdvözöljük cégünk weblapján

 

 


 

 

Érdekességek az élelmiszertudomány rejtekeiből...

 

Youtube csatornánk Facebook oldalunk

 

 


 

Kedves Látogató!

 

Dirner Attila, Traszkovics ZsoltVállalkozásunknál az élelmiszeripar egész területét lefedő, mérnöki precizitású, ugyanakkor gyakorlatias szemléletmódú szolgáltatást nyújtunk partnereink részére.

 

Tudomásunk szerint az országban egyetlen élelmiszeripari mérnöki szolgáltató cég vagyunk ahol szolgáltatásainkkal az élelmiszeripar gyártás, forgalmazás és oktatás teljes vertikumát lefedjük.

 

Természetesen vállalkozásunknál lehetőség van "hagyományos" konzultációra-tanácsadásra, de mi igyekszünk nem egy "szolgáltatást" nyújtani, hanem komplex megoldásokkal szolgálni ügyfeleinknek a technológia megtervezésétől, a termékre kerülő címkéig.

 

Az általunk tervezett, felügyelt élelmiszeripari üzemek költséghatékonyan, kiváló minőségű élelmiszereket állítanak elő.

Tapasztalataink alapján mind partnereinknek mind nekünk hasznos, ha a teljes technológiai, higiéniai folyamat egy kézben van, hiszen szükség esetén gyorsan és precízen tudunk beavatkozni.

 

Természetesen már meglévő üzemek gazdaságosabb működtetésében és jogszabályi megfelelésében is segítségükre tudunk lenni.

 

Az éttermek, kávézó, cukrászdák és az élelmiszeripar további résztvevői számára, kimondottan igényeik figyelembevételével kialakított megoldásainkat ajánljuk. 

 

A nagy tapasztalaton és üzemi háttéren túl az általunk kialakított rendszerek jellemzően abban különböznek versenytársaink munkáitól, hogy mi itt is komplex szolgáltatást nyújtunk.

 

Nem csak egy működőképes HACCP rendszer dokumentációját adjuk, hanem azt be is vezetjük, igény esetén támogatjuk működését, ellenőrzünk, oktatunk, szemléletet alakítunk munkatársaiban.

 

Elkészítjük, bevezetjük az allergén tájékoztatási rendszert, anyaghányad nyilvántartásokat, további dokumentációt. Folyamatosan biztosítjuk a jogszabályi követést.

Partnercsomagunk segítségével munkatársainak több ideje marad a vendégekre, munkájuk végzésére, úgy hogy közben még a büntetésektől is megkímélheti vállalkozását.

 

Az élelmiszeripari dolgozókat, érdeklődőket, előadásokkal, oktatásokkal segítjük, de laikusok számára is örömmel tartunk ismeretterjesztő interaktív előadásokat.

 

Amennyiben partnereinkhez hasonlóan Ön is egy szakértő, gyakorlatias támogató csapatot szeretne a háta mögött tudni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

 


Üdvözlettel:Traszkovics Zsolt

                                                          Traszkovics Zsolt  
                                                                ügyvezető   

 

 

 


 

Dirner Attila bemutató

 

Vendéglátósoknak ajánlott szolgáltatásaink ismertetője

Letöltés

 

Feldolgozóknak ajánlott

szolgáltatásaink ismertetője

Letöltés

 

Élelmiszerbiztonsági étvizsgálás

+ ingyen HACCP igazolás

 

Megnyitás

 

Gyártmánylap minta

Letöltés

 


 

 

                 
   


 

Teszt: Melyik a legjobb epres gyümölcsjoghurt

 

     

 

Teszt: Melyik a legjobb friss narancslé

 

   
                 
 
                 
   


 

Teszt: Melyik a legfinomabb nápolyi?

 

     

 

Teszt: Melyik a legfinomabb sajtos croissant?

 

   
                 
 
                 
   


 

Teszt: A mirelit krumpliktól az arcunkra fagyott a mosoly

 

     

 

Kockasajtok tesztje: Lássuk a medvét!

 

   
                 
 
                 
   


 

Teszt: Tényleg annyival jobb a drágább tojás?

 

     

 

Szeletelt baconök: egyre tudtuk azt mondani, hogy zsír

 

   
                 
 
                 
   


 

Teszt: Feketeerdei sonkával sem tudsz nagyot tévedni

 

     

 

Ember legyen a talpán, aki átlátja mi a káros az élelmiszerek világában

 

   
                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Nyolc fontos kérdés a tejfogyasztásról
 

     

Sajtkrémek tesztje: Nem taszították le trónjáról a műfaj királyát

 

   
                 

 

                 
   

GasztroJazz:

Végre egy finom narancslekvár...

gasztrojazz.blogspot.hu

     

10kerkult

Sonka és kölni – nourish eu
Szakmai nap

   
                 

 

                 
   


 

Teszt: Párizsiból sem képtelenség finomat találni

 

     


 

Klónok harca: Van olyan termék, ami megszorongatni a Nutellát?

 

   
                 

 

DIATRA Üzem MÉTE Oktatás

 

DIATRA Mérnöki Iroda Kft.